• FODER

Foder der holder hvad det lover

Butikken hos Støvring Dyreklinik har et bredt sortiment af foder og tilbehør til din hund eller kat. Alt er nøje udvalgt udfra vores høje krav om kvalitet, holdbarhed og dokumenteret effekt – til fornuftige priser. 

Støvring Dyrekliniks butik ligger ifm. vores venteværelse. Du kan se en del af produkterne her på siden, men du er også velkommen til at kigge forbi og blive inspireret af det store udvalg. Vi har altid et fast udvalg, men vi udvider ofte vores sortiment med nye varer og gode tilbud.

Søger du noget helt bestemt, skaffer vi det gerne hjem til dig.

Hos Støvring Dyreklinik har vi valgt at forhandle foder, som vi kan stå inde for. I butikken sælger vi derfor foder af høj kvalitet fra ACANA, Orijen, EUKANUBA og Carnilove.

Dit dyrs foder er afgørende for dets sundhed. Det gælder både dyr, der er sunde og raske, og dyr der af sygdomsmæssige årsager har brug for et særligt foder. I dag findes der et væld af af forskellige fodermærker og -typer. Det kan være noget af en jungle at finde rundt i.

Vi har det helt rigtige foder til din hund eller kat uanset størrelse, alder eller race. Desuden har vi en hel serie af sygdoms- og specialdiæter til hunde og katte, som har brug for et særligt tilpasset foder. Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning, så din hund eller kat får det helt rigtige foder

ACANA og Orijen

100% naturlige råvarer

ACANA og Orijen består af friske og naturlige råvarer fra frilandsopdræt og frisk fangst med Canadas vildmarker lige i baghaven. Foderserien er naturligt konserveret med E-vitamin og indeholder gavnlige mælkesyrebakterier, der fremmer en sund fordøjelse og en velfungerende tarm. Produceret med op til 80% frisk kød og flere af varianterne er 100% kornfri.

Med foderserien fra ACANA og Orijen undgår dit kæledyr tomme kulhydrater som sukker, hvede, majs, ris, byg, soja og gluten. Serien indeholder hverken farve-, smags- og tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. 

Frie fugle og friske fisk smager bedst

Foderserien indeholder fersk og frisk kød og æg fra dyr opdrættet på friland uden antibiotika og væksthormoner. Foderet er helt uden konserveringsmidler og fyldt med saft og kraft. Alle fisk, bl.a. laks, sild og flynder fra Stillehavet og sandart, gedde og hvidfisk fra de nordlige søer, bliver leveret ferske og friske til produktionen hver dag. Fiskene indeholder ikke konserveringsmidler, og de er fyldt med omega 3 fedtsyrer og proteiner, der styrker din hund og kat.

Grønt er sundt og godt

Hele frugter, grøntsager og urter leveres friske fra lokaler frugthaver og gårde. Æbler, pærer, melongræskar, gulerødder, spinat, hele græskar og kartofler giver vitaminer og mineraler og stabiliserer blodsukkeret. Urter som cikorie-, lakrids- og kvanrod, bukkehorn, lavendel, kamille, pebermynte, fennikel, morgenfrue og enebær styrker fordøjelsen og immunforsvaret.

Læs mere om ACANA og Orijen.

EUKANUBA

Hvis din hund eller kat er syg, er sund ernæring helt afgørende og ofte en essentiel del af behandlingen. Derfor er det vigtigt at vælge et diætfoder af højeste kvalitet, og vi anbefaler EUKANUBA Veterinary Diets hunde- og kattefoder. Det er udviklet i samarbejde med dyrlæger og har en sygdomsdiæt tilpasset ethvert behov fx allergi, nyresygdom, overvægt og mange flere. Vi fører komplet sortiment af EUKANUBA Veterinary Diets til hunde og katte.

Læs mere om EUKANUBA.

Carnilove

Vi udvælger og sælger kun foderprodukter, der er sunde og velsmagende - det er Carnilove.

Carnilove er et 100% kornfrit hunde- og kattefoder. Det indeholder ingen unødvendige kulhydrater som kartoffel, majs, ris, soja eller korn. I stedet er det fyldt med store mængder frisk kød, sunde grøntsager, frugt og urter. Carnilove hunde- og kattefoder fås i flere smagsvarianter, og du kan sagtens skifte imellem dem, hvis din hund eller kat skal prøve noget forskelligt foder. Prøv fx varianterne med and og fasan eller rensdyr. Og så er det naturligvis helt fri for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler.

Vi fører komplet sortiment af både Carnilove hundefoder og Carnilove kattefoder, og udover tørfoder har vi også deres komplette serie af kornfrit vådfoder.

Læs mere om Carnilove.

læs cookie politik