Tlf. 72 112 118
BEMÆRK! Hvis du ikke kan booke en ledig tid, der passer dig…
… så fortvivl ikke. Af hensyn til vores daglige planlægning, er det kun udvalgte tider, der er åbne for online booking. Så ring endelig til klinikken på tlf. 72 112 118, så finder vi en ledig tid, der passer dig. Du kan booke tid online til vaccination, negleklip, ormekur og gratis tandtjek. Er din hund syg, skal den opereres eller har du brug for at booke tid til andre ydelser, skal du ringe til klinikken på tlf. 72 112 118.

BOOK TID HER
  • FODER

Foder der holder hvad det lover

Butikken hos Støvring Dyreklinik har et bredt sortiment af foder og tilbehør til din hund eller kat. Alt er nøje udvalgt udfra vores høje krav om kvalitet, holdbarhed og dokumenteret effekt – til fornuftige priser. 

Støvring Dyrekliniks butik ligger ifm. vores venteværelse. Du kan se en del af produkterne her på siden, men du er også velkommen til at kigge forbi og blive inspireret af det store udvalg. Vi har altid et fast udvalg, men vi udvider ofte vores sortiment med nye varer og gode tilbud.

Søger du noget helt bestemt, skaffer vi det gerne hjem til dig.

Hos Støvring Dyreklinik har vi valgt at forhandle foder, som vi kan stå inde for. I butikken sælger vi derfor foder af høj kvalitet fra Hill's og SPECIFIC.

Dit dyrs foder er afgørende for dets sundhed. Det gælder både dyr, der er sunde og raske, og dyr der af sygdomsmæssige årsager har brug for et særligt foder. I dag findes der et væld af af forskellige fodermærker og -typer. Det kan være noget af en jungle at finde rundt i.

Vi har det helt rigtige foder til din hund eller kat uanset størrelse, alder eller race. Desuden har vi en hel serie af sygdoms- og specialdiæter til hunde og katte, som har brug for et særligt tilpasset foder. Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning, så din hund eller kat får det helt rigtige foder

Hill's og SPECIFIC

Vi udvælger og sælger kun foderprodukter, der er sunde og velsmagende - det er foder fra Hill's og SPECIFIC.

Hvis din hund eller kat er syg, er sund ernæring helt afgørende og ofte en essentiel del af behandlingen. Derfor er det vigtigt at vælge et diætfoder af højeste kvalitet, og vi anbefaler enten Hill's Prescription Diet eller SPECIFIC hunde- og kattefoder. Det er udviklet i samarbejde med dyrlæger og har en sygdomsdiæt tilpasset ethvert behov fx allergi, nyresygdom, overvægt og mange flere. Vi fører et bredt udvalg af både Hill's Prescription Diet og SPECIFIC's sortiment til både hunde og katte.

En god start på livet er det bedste, vi kan give vores hund og kat. Og et sundt og velsmagende hvalpe- og killingefoder er helt basalt for at kunne vokse sig stor og stærk. Men sund kost er vigtigt hele livet igennem; både som voksen men i høj grad også på sine gamle dage. Hill's VetEssentials og SPECIFIC har skræddersyet foder til alle din hund og kats livsstadier.

Hunde og katte, som er blevet kastreret eller steriliseret, har efterfølgende lettere ved at tage på i vægt og blive for tykke. Hvis dit kæledyr er overvægtigt, kan det få alvorlige sundhedsproblemer med bl.a. gigt, sukkersyge, hjertet og sit velvære. Men alt det kan du forebygge med Hill's VetEssentials Neutered og SPECIFIC Neutered, som skræddersyet foder til kastrede og sterilieserede hunde og katte. Det indeholder bl.a. færre kalorier og en bedre mæthedsfølelse, så dit kæledyr kan bevare en sund kropsvægt.

Læs mere om Hill's og SPECIFIC.

læs cookie politik