Tlf. 72 112 118
BEMÆRK! Hvis du ikke kan booke en ledig tid, der passer dig…
… så fortvivl ikke. Af hensyn til vores daglige planlægning, er det kun udvalgte tider, der er åbne for online booking. Så ring endelig til klinikken på tlf. 72 112 118, så finder vi en ledig tid, der passer dig. Du kan booke tid online til vaccination, negleklip, ormekur og gratis tandtjek. Er din hund syg, skal den opereres eller har du brug for at booke tid til andre ydelser, skal du ringe til klinikken på tlf. 72 112 118.

BOOK TID HER
  • TANDBØRSTNING

"Du skal børste dine tænder.."

Den allerbedste og billigste måde at forebygge tandsten og tandkødsbetændelse er ved at børste din hunds tænder én gang dagligt. Vælg en tandbørste med bløde børster og brug evt. lidt hundetandpasta. Du må ikke bruge tandpasta til mennesker, da hunde dårligt tåler fluor.

Begynd gerne tandbørstningen mens din hund er hvalp, men hunde i alle aldre kan lære at få børstet tænder og få gavn af det.

Start med at vænne din hund til at du gnubber tænderne og gummerne med en finger kort tid ad gangen, indtil hunden er fortrolig med dette. Så kan du langsomt introducere tandbørsten. Lad din hund vænne sig til smagen af tandpastaen; gerne ved at den slikker det af tandbørsten. Begynd langsomt at børste ydersiden af tænderne meget kort tid ad gangen. Stille og roligt kan du begynde at børste at børste tænderne længere og længere tid ad gangen. Dernæst kan du forsøge at børste indersiden af tænderne. Størstedelen af plak og tandsten dannes på ydersiden af din hunds tænder. Så kan du kun “få lov til” at børste ydersiden af din hund tænder, har det stadig en rigtig god effekt.

VIGTIGT - under hele tilvænningen skal du rose din hund og giv gerne mange lækre godbidder.

Hav tålmodighed og gå langsomt frem. Husk at tandbørstning kræver tilvænning, og din hund skal opfatte det som en positiv eller neutral oplevelse. Det må aldrig ske ved tvang, så vil din hund opfatte tandbørsning som negativt og trække sig væk.

Se nedenstående video, hvor det trin for trin gennemgås, hvordan du lærer din hund at få børstet tænder.

  • Lær din hund at få børstet tænder.
læs cookie politik