Tlf. 72 112 118
BEMÆRK! Hvis du ikke kan booke en ledig tid, der passer dig…
… så fortvivl ikke. Af hensyn til vores daglige planlægning, er det kun udvalgte tider, der er åbne for online booking. Så ring endelig til klinikken på tlf. 72 112 118, så finder vi en ledig tid, der passer dig. Du kan booke tid online til vaccination, negleklip, ormekur og gratis tandtjek. Er din hund syg, skal den opereres eller har du brug for at booke tid til andre ydelser, skal du ringe til klinikken på tlf. 72 112 118.

BOOK TID HER
  • KLINIKKEN

Velkommen indenfor

Venteværelse og konsultationsrum

Hos Støvring Dyreklinik er det første du og dit kæledyr møder vores lyse og venlige venteværelse og butik. Vores indgang er direkte fra parkeringspladsen bag Grangårdscentret. Så du kan altid parkere tæt ved døren, hvis du skal bære en tung fodersæk ud i bagagerummet eller hente dit trætte kæledyr efter en operation.

Butikken hos Støvring Dyreklinik ligger sammen med vores venteværelse. Her kan du shoppe løs i alt lige fra sundt og velsmagende foder til økologisk shampoo til dit kæledyr. Vi har et bredt sortiment til hunde, katte og gnavere, og alt er udvalgt udfra vores høje krav om kvalitet, holdbarhed og dokumenteret effekt - til fornuftige priser.

Selvom begge konsultationsrum skal være enkle og hygiejniske, lægger vi vægt på, at de ikke er for kolde og kliniske. Så de er pyntet med hyggeplanter, og da vi er også almindelige dyreejere, er der selvfølgelig familiebilleder af vores egne hunde og katte.

  • Venteværelse og butik
  • Konsultationsrum
  • Operationsrum
  • Vores lækre snackbar
  • Vi sælger kvalitetsfoder fra Hill's
  • Tandrum

Operationsrum og tandrum

Operationsrummene hos Støvring Dyreklinik er fuldt udrustet til klare forskellige kirurgiske indgreb. Vi anvender to rum til operationer - operationsrummet og tandrummet. I vores operationsrum holdes alt så rent og sterilt som muligt, så vi kan undgå behandling med antibiotika, da risikoen for infektion i "rene" operationssår er lav.

I vores tandrum foretager vi tandrensninger, digitalt tandrøntgen og mange forskellige tandbehandlinger fra simpel udtrækning af tænder til advanceret tandretning og rodbehandling. Her udfører vi også øreoprensning, rensning af sår, øretatovering af katte og fx operation af bylder. Alle sammen opgaver, der kræver bedøvelse men ikke nødvendigvis et sterilt operationsrum.

  • Avanceret blodprøveudstyr
  • Digitalt røntgen
  • Burrum

Røntgenrum og burrum

Støvring Dyreklinik har også moderne digitalt røntgen, som bliver flittigt brugt, fx hvis et sygt eller skadet kæledyr har behov for et røntgenbillede, for at vi kan stille en diagnose. Men vi tager også ofte hofte-, skulder-, ryg- og albuebilleder, når en hund skal avlsgodkendes. Derudover bruger vi tit vores ultralydsscanner til at stille den rigtige diagnose, men især til se små fostre ved drægtighedscanninger.

Burrummet har vi bevidst valgt at placere centralt i klinikken, så dit kæledyr kan vågne fra en operation i rolige omgivelser, og samtidig holder vi hele tiden et vågent øje med det. I burrummet sørger vi også for klargøring og analyse af vores blod-, urin- og hudprøver samt rengøring og sterilisation af instrumenter og udstyr.

læs cookie politik