Tlf. 72 112 118
BEMÆRK! Hvis du ikke kan booke en ledig tid, der passer dig…
… så fortvivl ikke. Af hensyn til vores daglige planlægning, er det kun udvalgte tider, der er åbne for online booking. Så ring endelig til klinikken på tlf. 72 112 118, så finder vi en ledig tid, der passer dig. Du kan booke tid online til vaccination, negleklip, ormekur og gratis tandtjek. Er din hund syg, skal den opereres eller har du brug for at booke tid til andre ydelser, skal du ringe til klinikken på tlf. 72 112 118.

BOOK TID HER
  • PERSONALE

Vi er vilde med kæledyr

Hos Støvring Dyreklinik i Nordjylland elsker vi alle vores kunder. Både de langhårede, de krøllede, de ruhårede, ja selv dem der fælder, holder vi af. Og vi er vilde med både de reserverede, de kælne, de kradsende og de blide. Det betyder ikke noget om de er store, små, har skæve tænder, lange knurhår, korte haler, mimrende snuder, stamtavler eller er kryds mellem Pekingser og Grand Danois. For vi er vilde med kæledyr. Med hunde, katte og gnavere. Og vi synes, de skal have det godt og være friske, sunde og raske. Det er vores mission.

Og så er vi også vilde med vores kunders familier, altså deres mennesker. For det er trods alt jer, der skal sikre, at jeres kæledyr har det så godt som muligt. At de spiser ordentligt, bliver motioneret, får udfordringer og lever et godt liv. Alt det kan vi hjælpe med. For vi har både de rigtige uddannelser, kompetencer og erfaringer. Og så har vi en skøn klinik og en stor butik lige midt i Støvring, hvor alle vores kunder - både de firbenede og de tobenede - altid er velkommen til at kigge forbi til en snak og en godbid.

Tinna Bentzen

Jeg er uddannet dyrlæge i 2010 fra Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet med særligt fokus på hunde, katte og mindre kæledyr. Jeg har tidligere arbejdet på Gistrup Dyrehospital, Svenstrup Dyreklinik og Dronninglund Dyrlæger.

Min store passion er hunde, katte og mindre kæledyr. Jeg er bidt af en gal dyretand og har en stor interesse i tandbehandling. Derfor har jeg gennemført en masse efteruddannelse indenfor tandbehandling og deltager i europæiske kongresser for tandbehandling. Jeg er desuden medlem af det Europæiske Veterinær Dentale Selskab (EVDS).

Men tænder er ikke alt... Jeg elsker løbende at få opdateret min viden ved at deltage i kurser, foredrag og seminarer om bl.a. kirurgi, medicinske sygdomme, hudlidelser og meget andet.

Jeg bor sammen med min mand Poul og vores søn Villads, og vi har en energisk Shetland Sheepdog ved navn Milo og en skøn huskat kaldet Flubber McQueen.

Tinna Bentzen
Matilde Holstein Carlson

Matilde Holstein Carlson

Jeg er uddannet dyrlæge i 2014 fra Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet med særligt fokus på hunde, katte og mindre kæledyr. Jeg har tidligere arbejdet på Aabybro Dyrehospital.

Jeg brænder for jobbet som smådyrsdyrlæge og finder stor glæde i at hjælpe dyrene og deres ejere. Det kan både være med en operation, en medicinsk behandling men også at hjælpe dem igennem det sidste farvel på en god måde.

Jeg bor sammen med min mand Michael og vores to børn Lucas og Liva.

Dorthe Solbæk Andreasen

Jeg er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske i 2012 og har tidligere arbejdet hos Skals Dyreklinik og Skørping Dyreklinik.

Jeg er den glade stemme i telefonen, når du ringer til os, eller det store smil, du møder, når du træder ind ad døren. Jeg brænder nemlig for jobbet som veterinærsygeplejerske, og hele tiden holder jeg mig opdateret med viden indenfor kæledyr. Det gør jeg ved at deltage i diverse foredrag og kurser. Dyr er min store passion, og jeg elsker at hjælpe klinikkens to- og firbenede kunder med gode råd om foder, pleje og sundhed. Mine arbejdsopgaver i dagligdagen består også i at assistere dyrlægerne under operationer og tandbehandlinger, og sørge for at vores indlagte dyr har det godt.

Jeg er en rigtig dyreelsker, og derhjemme har min mand Simon og jeg den dejligste Labrador Retriever Bella og to skønne Hellig Birma katte Bette og Baloo.

Line Fredelund Nørgaard

Autoriseret veterinærsygeplejerske.

Klinikhunden Milo

Milo er Tinnas Shetland Sheepdog hund på 3 år, og han er hendes faste følgesvend hver dag på klinikken. At komme med på arbejdet er noget af det bedste han ved, og han er rigtig charmerende gavtyv, der altid er ude på narrestreger.

Ofte kan Shetland Sheepdogs have et lidt reserveret gemyt, men som vi plejer at sige: "den bog har Milo ikke læst". For han er enormt selskabelig og elsker at få masser af kæl og kram og nyder at hilse på kunderne. Som andre hyrdehunde er han et stort energibundt, og dagen er altid fuldendt med en lang løbetur i skoven.

Klinikhunden Blue

Lærkes hund hedder Blue og er en steriliseret Schæferhund på 6 år, der hver dag er med på klinikken. Hun er utrolig sød og har et usædvanligt mildt og venligt sind. Hvalpe er det bedste hun ved, og med en engels tålmodighed føler selv små hunde sig trygge ved hende.

Lige så rolig og gemytlig som Blue kan være, når du møder hende på klinikken, lige så meget elsker hun en lang tur i skoven, hvor hun er sprængfyldt med energi. Og ser hun en sø eller et vandløb hopper hun gerne lige på hovedet i.

læs cookie politik