• PERSONALE

Vi er vilde med kæledyr

Hos Støvring Dyreklinik i Nordjylland elsker vi alle vores kunder. Både de langhårede, de krøllede, de ruhårede, ja selv dem der fælder, holder vi af. Og vi er vilde med både de reserverede, de kælne, de kradsende og de blide. Det betyder ikke noget om de er store, små, har skæve tænder, lange knurhår, korte haler, mimrende snuder, stamtavler eller er kryds mellem Pekingser og Grand Danois. For vi er vilde med kæledyr. Med hunde, katte og gnavere. Og vi synes, de skal have det godt og være friske, sunde og raske. Det er vores mission.

Og så er vi også vilde med vores kunders familier, altså deres mennesker. For det er trods alt jer, der skal sikre, at jeres kæledyr har det så godt som muligt. At de spiser ordentligt, bliver motioneret, får udfordringer og lever et godt liv. Alt det kan vi hjælpe med. For vi har både de rigtige uddannelser, kompetencer og erfaringer. Og så har vi en skøn klinik og en stor butik lige midt i Støvring, hvor alle vores kunder - både de firbenede og de tobenede - altid er velkommen til at kigge forbi til en snak og en godbid.

Tinna Bentzen

Jeg er uddannet dyrlæge i 2010 fra Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet med særligt fokus på hunde, katte og mindre kæledyr. Jeg har tidligere arbejdet på Gistrup Dyrehospital, Svenstrup Dyreklinik og Dronninglund Dyrlæger.

Min store passion er hunde, katte og mindre kæledyr. Jeg er bidt af en gal dyretand og har en stor interesse i tandbehandling. Derfor har jeg gennemført en masse efteruddannelse indenfor tandbehandling og deltager i europæiske kongresser for tandbehandling. Jeg er desuden medlem af det Europæiske Veterinær Dentale Selskab (EVDS).

Men tænder er ikke alt... Jeg elsker løbende at få opdateret min viden ved at deltage i kurser, foredrag og seminarer om bl.a. kirurgi, medicinske sygdomme, hudlidelser og meget andet.

Jeg bor sammen med min mand Poul og vores søn Villads, og vi har en skøn Shetland Sheepdog ved navn Dino og Blue, som er en lækker Schæferhund.

Tinna Bentzen

Betina Bach Nielsen

Jeg er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske i 2012 og har tidligere arbejdet hos Anicura Gistrup Dyrehospital.

Jeg er den glade stemme i telefonen, når du ringer til os, eller det store smil, du møder, når du træder ind ad døren. Jeg brænder nemlig for jobbet som veterinærsygeplejerske, og hele tiden holder jeg mig opdateret med viden indenfor kæledyr. Det gør jeg ved at deltage i diverse foredrag og kurser. Hundetræning og -adfærd er min store passion, og jeg elsker at hjælpe klinikkens to- og firbenede kunder med gode råd om træning og adfærd.

Jeg er en rigtig dyreelsker og meget aktiv indenfor dyreverdenen. Hjemme opdrætter jeg hunderacen Hvid Schweizisk Hyrdehund og har 4 smukke eksemplarer, som jeg udstiller og træner ihærdigt med. Omplaceringdyr og moderløse dyr har en helt særlig plads i mit hjerte, og jeg har bl.a. haft flere plejekuld og været med til at finde nye hjem til mange omplaceringsdyr, så de ikke ender i unødig aflivning.

Derudover deltager jeg i shows og skuer med mine dejlige ponyer. På det lille landsted ved Nørager, hvor jeg bor med familien, tæller "dyreparken" også en Staffordshire Bull Terrier, to Maine Coon katte, to landskildpadder, to blågule arapapegøjer og lidt høns. Jeg bor sammen med min mand Daniel og vores tre børn Liva, Ella og Emil.

Klinikhunden Dino

Hver dag har dyrlæge Tinna Bentzen sine to hunde med på klinikken, og den ene af disse hedder Dino. Han er en kastreret Shetland Sheepdog på 14 år, der elsker at være med, hvor der sker noget. Selvom han lever en hyggelig pensionisttilværelse, har han altid været en meget aktiv hund, og Tinna har gennem hele hans liv trænet både lydighed, agility, klikkertræning, rally og trickstræning.

Så selvom Dino er en ældre herre, kan Tinna stadig "lære den gamle hund nye tricks". Men det allerbedste er en hyggelig tur i skoven sammen med Schæferhunden Blue.

Klinikhunden Blue

Tinnas anden hund hedder Blue og er en steriliseret Schæferhund på 4 år. Hun er utrolig sød og har et usædvanligt mildt og venligt sind. Hvalpe er det bedste hun ved, og med en engels tålmodighed føler selv små hunde sig trygge ved hende.

Lige så rolig og gemytlig som Blue kan være, når du møder hende på klinikken, lige så meget elsker hun en lang tur i skoven, hvor hun er sprængfyldt med energi. Og ser hun en sø eller et vandløb hopper hun gerne lige på hovedet i.

læs cookie politik