Tlf. 72 112 118
BEMÆRK! Hvis du ikke kan booke en ledig tid, der passer dig…
… så fortvivl ikke. Af hensyn til vores daglige planlægning, er det kun udvalgte tider, der er åbne for online booking. Så ring endelig til klinikken på tlf. 72 112 118, så finder vi en ledig tid, der passer dig. Du kan booke tid online til vaccination, negleklip, ormekur og gratis tandtjek. Er din hund syg, skal den opereres eller har du brug for at booke tid til andre ydelser, skal du ringe til klinikken på tlf. 72 112 118.

BOOK TID HER
 • TILBEHØR OG UDSTYR

Tilbehør og udstyr

Liner, halsbånd og seler

Hos Støvring Dyreklinik er det vigtigt for os, at de produkter, vi sælger i butikken, er i allerhøjeste kvalitet. Især din hunds halsbånd, sele og line skal være i top, fordi det bliver brugt hver eneste dag året rundt. Det skal være holdbart og robust og velegnet til alle slags hunde lige fra små til store, arbejdshunde eller familiehunde. Derfor er vores udvalg af liner, halsbånd og seler nøje udvalgt, og naturligvis bruger vi det til vores egne hunde.

 • Flexi linen har været kendt og brugt i mange år og ikke uden grund, da den er ideel til gåturen.
 • Tre Ponti selerne er lige sagen til de små og mindste hunde. Enkel og ultra nem at tage af og på, og vi forhandler dem i flere farver.
 • Kenjan har siden 1984 har produceret hundetilbehør i allerhøjeste kvalitet og er meget populært især hos hundefolk. Vi forhandler liner, halsbånd og seler i ægte læder fra Kenjan.
 • Skal din hund have et helt enkelt halsbånd og line, så har vi reolerne fyldt med de fineste nylonhalsbånd og -liner i mange farver og alle størrelser. Et virkelig godt valg til en fornuftig pris.
 • Intet halsbånd uden et hundetegn, og vi har valgt de bedste. Red Dingo hundetegn er lavet i ekstra tykt rustfrit stål og emalje og graveres med en dybdegravering, der holder i mange år. Du kan vælge imellem et hav af flotte motiver og farver eller de helt neutrale i messing og rustfrit stål. HUSK at ifølge hundeloven skal alle hunde over 4 måneder bære et halsbånd forsynet med et hundetegn, der angiver ejerens navn og adresse.
 • HUNDETEGN FRA RED DINGO
  Pris 139,- kr.
 • FLEXI
  Klassiske Flexi liner i flere længder.
 • KENJAN
  Seler, halsbånd og liner i ægte læder.

Legetøj

Legetøj er ikke bare legetøj. Vil du have en glad og tilfreds hund, er godt legetøj en nødvendighed. Det skal være både sjovt, udfordrende, holdbart og stimulerende. Men der er stor forskel på hvilket legetøj, en Rottweiler sætter pris på, og hvilket en Chihuahua elsker. Derfor bruger vi god tid på at udvælge, hvad for noget legetøj vi har i butikken. Du kan købe aktivitetslegetøj, der holder hundens hjerne i gang med opgaveløsning og belønning. Til den tyggeglade hund har vi selvfølgelig også robust legetøj, der kan hamle op med selv den største tyggelyst, så det ikke går ud over dine dyre sko. Mange hunde elsker også en blød plysbamse, der siger lyde, når den rusker og bider i den.

Katte elsker en god legemus eller en ny drillepind. Meget af vores kattelegetøj indeholder catnip eller katteurt, som kattene slet ikke kan stå for, og det er fuldstændig uskadeligt for din kat.

 • Pet-Pocket er simpelthen det mest geniale aktivitetslegetøj til hunde på markedet! Punktum! Dette aktivitetslegetøj kan i modsætning til andre slags hundelegetøj bygges sammen i det uendelige. Du starter med de simple og lette varianter, og når din hund har løst opgaven, så i stedet for at starte forfra med et nyt legetøj eller spil, køber du bare nye varianter, der kan udbygge dine eksisterende. Hermed udfordrer du din hund til at tænke kreativt for at løse forskellige opgaver, og din hund holdes beskæftiget med leg i længere tid. Hemmeligheden er velcro, da det fæstner på kryds og tværs og indbyder til kreativ leg for både hund og ejer, da der ikke er én rigtig løsning på hvordan aktiveringslegetøjet bygges sammen. Vidste du forresten, at Pet-Pocket er lavet i samme slidstærke materiale som en skovhuggers sikkerhedsbukser. Det gør dem enormt tyggestærke - det er da genialt fundet på!
 • Hvis du er på udkig efter sjovt farverigt legetøj til din hund, er Chuckit! altid et godt og sikkert valg. De har udviklet den mest funktionelle serie af ekstremt holdbare bolde og boldkastere, som kan kombineres på kryds og tværs alt efter størrelse. Perfekt til hunde, som elsker at løbe efter bolde.
 • KONG er virkelig et klassisk hundelegetøj, og har i mange år været kendt for at lave ekstremt holdbart og sjovt legetøj og mange hundejere kender den oprindelige KONG Classic. Men vi er også helt vilde med al deres plyslegetøj, og vi kan slet ikke lade være med hele tiden at købe nye spændende KONG bamser hjem til butikken. Skal din hund tur i vandet, så er KONG Wubba det perfekte flydelegetøj; farverig, holdbart og nem for din hund at samle op med tænderne.
 • Ødelægger din hund al slags hundelegetøj? Så er aktivitetslegetøj fra Starmark lige sagen! Selv den mest destruktive hund har svært ved at ødelægge det utroligt slidstærke materiale, der er produceret uden vinyl, latex og phthalater. Samtidig er produkterne designet til at give din hund mental aktivitet og beskæftigelse i lang tid. Al aktivitetslegetøj kan fyldes med godbidder eller foder, og give din hund sjove udfordringer.
 • Vi sælger fodbolden, der ikke kan punkteres! Jolly Pets laver den ultimative bløde bold til alle boldglade hunde. For hvis din hund sætter tænderne i bolden, vil der selvfølgelig komme små huller efter tænderne, men bolden punkter aldrig, forbliver rund og fortsætter med at hoppe. Perfekt til mange timers udensdørsleg i haven.
 • KONG LEGETØJ
  Vi har et stort udvalg.
 • PET POCKET AKTIVITETSLEGETØJ
  Pris fra 199,- kr.
 • BOLDE FRA CHUCKIT
  Pris fra 60,- kr.

Hundesenge, foderskåle, børster og alt det andet

Enhver hund og kat har også brug for noget at spise af, et lunt sted at sove og en blød nyredt pels. Så i vores butik finder du foderskåle, senge, børster og kamme, hundelygter og meget mere.

Her er nogle af vores mest populære produkter, men vi får løbende nyt legetøj og andet tilbehør. Hvis du søger et produkt, som vi ikke har på hylderne, undersøger vi gerne muligheden for at skaffe det hjem.​

 • Siccaro tørredækner og tørrehandsker er poplære og ikke uden grund. De kan suge 80% fugt fra hundens pels på bare 10 minutter. De er dansk designet, lavet i naturlige materialer, og kan naturligvis både maskinvaskes og tørretumbles. Siccaro tørredækner har en ergonomisk pasform og findes i mange størrelser. Desuden har de en antibakteriel effekt og reducerer derfor lugten af våd hund væsentligt. Vi er selv kæmpe fan af disse superlækre Siccaro tørredækkener, og i det våde og kolde vejr bliver de brugt næsten dagligt til alle vores egne hunde. Vi anbefaler Siccaro tørredækner til alle hundeejere, som jævnligt har en våd hund. De er simpelthen uundværlige efter jagten, svømmeturen, gåturen i regnvejr eller badet. Ja, bare efter gåturen i vådt græs. Giv din hund et Siccaro tørredækken på i blot 20 minutter, og du har en tør hund, som skåner din bil og dit hjem for rigtig meget fugt og snavs.
 • Træt af våd hund, der lugter og sviner? Vi har de smarte Soggy Doggy tæpper og håndklæder på hylden, og de er UUNDVÆRLIGE i det våde vejr.
  De suger op til 7x egen vægt, tørrer lynhurtigt og kan maskinvaskes og tørretumbles. Perfekte til at ligge i bunden af bilen, hundeburet, hundesengen, hvalpekassen, ved døren; ja alle steder hvor din våde og beskidte hund lægger sig efter en god luftetur. Det allerbedste er, at når dit Soggy Doggy tæppe er tørt, ryster du det, og alle hår og skidt drysser af - ingen grund til at finde støvsugeren frem. Vi er helt pjattet med tæpperne, og har dem liggende i bilen og i hundeburet. De er virkelig gode og kan varmt anbefales!
 • Red Dingo's hundesenge er lavet lidt anderledes end de fleste senge på markedet. Sengens kanter er nemlig bygget op omkring en fast skumkerne med tykt vatfyld omkring, så sengen holder din facon - selv efter lang tids brug. Betrækket er lavet i et blødt og lækkert, slidstærkt materiale med ruskinds-look. Indvendigt er en vandtæt membrand, og på den måde undgås at fyld og skum bliver vådt. Betrækket kan selvfølgelig tages af og maskinvaskes.
 • I de mørke vintermåneder, er det vigtigt, at din hund kan ses på aftengåturen. Derfor sælger vi hundelygter fra Orbiloc, der ses på op til 5 km afstand, er 100% vandtæt og fås i mange forskellige farver.
 • I butikken kan du også købe diverse tilbehør fra som foder- og vandskåle, andre slags senge og madrasser, vetbed liggeunderlag, neglesakse, løbetidsbukser, høm høm poser, transportkasser, børster og kamme og meget andet.
 • SMARTE SLOW-EATING SKÅLE
  Pris fra 65,- kr.
 • RED DINGO HUNDESENGE
  Pris fra 550,- kr.
 • FODER- OG VANDSKÅLE
  Pris fra 85,- kr.
 • SICCARO TØRREDÆKKEN
  Pris fra 749,- kr.
 • KAMME OG BØRSTER
  Vi har et stort udvalg.
 • SICCARO TØRREHANDSKER
  Pris 149,- kr.
 • SOGGY DOGGY HÅNDKLÆDE
  Pris 170,- kr.
 • SOGGY DOGGY TÆPPE
  Pris fra 189,- kr.
 • ORBILOC LYGTER
  Pris 199,- kr.

Kun til katte

Katte elsker en god legemus eller en ny drillepind. Meget af vores kattelegetøj indeholder catnip eller katteurt, som kattene slet ikke kan stå for, og det er fuldstændig uskadeligt for din kat.

 • Både SureFlap kattelem og SureFeed foderautomat er geniale. De styres af kattens mikrochip, og du kan tilkoble op til 32 forskellige mikrochips. De er utrolig populære hos os, og hvis du køber en SureFlap kattelem eller SureFeed foderautomat hos Støvring Dyreklinik, giver vi mikrochipning GRATIS med i købet.
 • EverClean er det bedste kattegrus til din kat - det synes vi ihvertfald. Det er super klumpende, meget drøjt i brug og fås med eller uden duft. Vi sælger også kattetoiletter og kattebakker.
 • EVERCLEAN KATTEGRUS
  Pris 99,- kr. for 6 kg og 129,- kr. for 10 kg
 • SUREFLAP KATTELEM
  Pris fra 699,- kr. inkl. GRATIS mikrochipning
 • KATTELEGETØJ
  Vi har et stort udvalg.
læs cookie politik